Att träna eller inte träna...

Som nybliven bebisförälder förstår jag först nu hur svårt det kan vara att få till träningen. När 17 ska jag hinna? Vilken träningsform ska jag satsa på? Och hur ska jag orka? Det är frågorna jag brottas med nu. På ett plan känner jag ingen stress utan tycker det är helt ok att ligga kvar i soffan och gosa med bebisen. MEN när jag reser mig för ett femtielfte blöjbyte och känner ryggen knäcka till inser jag måste träna upp styrkan igen. Så jag orkar bära. Där har jag motivation och mål. Nästa steg blir att göra träningen så enkel som möjligt. Jag tror på:

- Hitta ett gym som ligger så nära som möjligt
- Utforma ett KORT men EFFEKTIVT pass. Lite uppvärmning,styrketräna de största muskelgrupperna, stretcha. Max 30 min totalt.

Och det viktigaste av allt:

- Göra en spellista med bästa, gladaste favvomusiken i iPoden att träna till.

Det här borde jag ju hinna i alla fall två gånger i veckan. Och så hund-och barnvagspromenader på det. Klart!