Stina Nordqvist är dietist och journalist i grunden och har arbetat med hälsokommunikation i över tio års tid. Det hon kan bäst är att omvandla vetenskap och tyngre fakta till intresseväckande och rolig kommunikation. 

Stina är bra på att ta fram spännande kommunikation med vetenskaplig grund, gärna kopplat till mat och hälsa. Det gjorde hon som redaktionschef på Netdoktor, webbredaktör på Arla, PR-konsult och copywriter på Ogilvy samt i sin nuvarande roll som hälsokommunikatör för Svensk FågelNorges Sjömatråd och Min Doktor. 

Ett starkt intresse och erfarenhet av webbutveckling och sociala medier har lett till att Stina har byggt upp webbrelaterat innehåll på webb för alltifrån livsmedelsföretag, läkemedelsbolag till kommunal verksamhet. Att jobba sökordsoptimerat och skapa intressant och engagerande innehåll gjorde hon redan i början av 2000-talet, som redaktionschef för Netdoktor, en av Sveriges första webbplatser med mötesplatser, bloggar och diskussionsforum. 

Stina är född och uppvuxen i Jönköping, har bott i Paris, Uppsala och San Diego och fann sig tillslut tillrätta i Stockholm. Sedan sju år tillbaka bor hon nu en bit utanför storstaden, i Gustavsberg på Värmdö med två barn och en hund. 

 

 

Kunder

Under åren har Stina samlat på sig en hel del material. 
Några urval och kunder hittar du här. Kunder →

Cv

Här kan du läsa, samt ladda ner hela Stinas CV →