Vad gör dig glad?

Jag tycker att hälsa handlar om att bli glad. Att må bra och skratta. Så vad gör just dig glad? Fundera på det ett tag. Gör kanske en lista på det där tre sakerna som får dig att le även en grå måndag.

Överst på min lista står min bebis och min hund. Jag är ju överhuvudtaget en sucker för söta saker. Och jag är inte ensam. I oktober 2008 slog en sajt i Kalifornien besöksrekord genom att filma en hundkorg med ursöta hundvalpar. Paret i Kalifornien använde sajten som övervakning av valparna när de var på jobbet. Och fick dessutom med sig tre miljoner besökare som spenderade 1,2 miljoner timmar tittandes på de filmade valparna. Sötnosarna blev även superstars genom reportage i CNN och The New York Times.

Och självklart låg hundkorgen publicerad här, på sajten som jag besöker dagligen för min fix av söta saker:Även på YouTube hittar du en massa sött. Som de här två till exempel.