Sallad som medicin

Nu så, nu har jag hittat en blogger-app till telefonen så nu kan jag amma och blogga samtidigt (har en liten bebis som vill amma en gång i timmen, minst, och det går inte att vara zen-meditativ hela tiden och bara njuta av nuet och sin bebis etc. Nu: två flugor i en smäll).

Jag fick ett tips från min Londonkompis om nya lunchstället Doctor Salad

på Sibyllegatan, Östermalm. (Upptäckte nu en dålig sak med appen - det går inte att länka. Sök på Doctor Salad på Facebook för mer info.)

Här får du sallader och smoothies med råvaror av högsta kvalitet. Raw food, superfruits, antioxidander eller för använda vanlig svenska - en massa grönsaker och frukt, smart tillagade och i utsökt kombination. Även i flytande form, smoothies och juicer som så smart kallas "Liquid Salads". 

Mat som medicin. Mat som gör kroppen (och doktorn) glad.

Jag kommer pallra mig dit med barnvagn så fort som möjligt (det verkar vara ett litet ställe så ska vagnen med är det nog bäst att ta det en solig dag då uteserveringen fortfarande funkar).