Back in business


Hemmakontoret är inrett.Här ska det alltså uträttas stordåd från och med nu då. Och vi kan ju bara slänga en blick på klockan för att inse att jag måste bli snabbare med att sätta igång jobbdagen. Inte plocka med tvätten och sätta igång en diskmaskin först. Nu när min dotter börjar få dagisrutiner behöver jag också få in lite vardagsdisciplin. Tänker att jag ska jobba i två-timmarspass. Och därefter ta en liten minipaus, typ en kopp kaffe. Långpausen blir hundpromenad på lunchen. Sen måste jag nog boka in lite luncher och möten i stan också så det inte blir för isolerat.

Och så tror jag grejen är att jag behöver lite fler deadlines, har nu bara en svävande för boken och en mer fast för en artikel i Amelia.Kniven mot strupen sätter nog igång min vardagsdisciplin tillslut...