Nystart

Då var det dags för jobb- och dagisvardag igen. Skönt tycker jag som gillar rutiner. Så här i januari drabbas ju många av postjulviktschock, infriar nyårslöften på gymmet och svälter sig sådär i största allmänhet. Det brukar hålla i sig i ungefär en månad enligt min erfarenhet, sen blir det äntligen mindre kö till styrketräningsmaskinerna. Bättre då att ändra lite i taget, anpassa nya, goda vanor till den egna livsstilen. Till exempel röra sig mer i vardagen, ta en promenad på lunchen varje dag eller byta ut frukostfilen till en lättare variant. Små steg i rätt riktning.

Själv har dagisstarten och alla olika virusomgångar, diverse magsjukor och så vidare hjälpt mig tillbaka till min normalvikt, nu väger jag till och med mindre än för två år sedan. Å andra sidan, otroligt trist gå-ner- i-viktmetod som jag inte rekommenderar någon... Här får ni istället roligare och godare tips.