Viktiga nätverk

I veckan var jag på möte med kärntruppen och ambassadörer (där jag ingår) för 2,6 miljonerklubben. (Bilden är lånad från det länkade blogginlägget.) 2,6 är systerklubb till 1,6 miljonerklubben - för kvinnors hälsa , med Alexandra Charles i ledningen.

Just 2,6 skapades med syfte att vända sig till en yngre målgrupp, kvinnor i åldern 25- 45 år. Och efter veckans möte med alla coola, inspirerande och kreativa kvinnor kan ni vara säkra på att få se mer av 2,6 i höst. Den här klubben kommer att ta plats!

Jag tycker att det är viktigt att framhålla nätverk för just kvinnor. Även om det på ett sätt är sorgligt att det ska behövas mer formella organisationer - att män fixar sin gemenskap på andra, informella sätt. Det gör ju vi kvinnor också men för att kunna påverka och visa vår makt är det än så länge viktigt att organisera sig. Samla kraften. Jag är även med i ett annat nätverk, Handelskammarens Unga Affärskvinnor - även det en samling starka, coola och roliga tjejer. Kvinnliga nätverk behövs och är viktiga.