Träningen, träningen, träningen

Alltså det går så dåligt nu. Med träningen. Jag köpte ju de där Nike-skorna och tänkte äntligen komma igång med C25K-löpträningen (från soffan till 5 kilometer). Som ett brev på posten blev det 1. Snöstorm och så fick jag 2. Bihåleinflammation (som jag efter två veckor insåg att jag behövde äta antibiotika för att bli av med- är inne på sista kartan nu. Tar hög dos av Probiotika, Lactiplus i kombination med Activia och Actimel från Danone)

Sen är det väl så att det alltid finns ursäkter, det som gäller med träning är att bara göra det. Prioritera träningen och- just do it! Snöstorm eller inte. Men kanske inte med bihåleinflammation ändå...

Hur som helst, nu är jag nästan frisk så imorgon ska jag börja med mitt älskade Pilates-pass igen. Sen kör jag styrka och simning på söndag och på måndag, onsdag och fredag är det löpning som gäller.

För min del är det inte bara kroppen som tar stryk av att inte träna- jag känner mig även trött och kan bli lite låg om jag inte tränar på länge. Måste ju ha att göra med de endorfinkickar och den stressåterhämtning träning ger. Så nu längtar jag verkligen efter att komma igång igen.

Här har vi en tjej som springer i alla väder och lyckas pussla ihop det både med tvillingbarn och jobbet som müslidirektör (!) på Persgården på Visingsö. Susanne Dalslätt ska till och med fixa sin första Ironman snart. Tufft. Själv är jag som sagt glad om jag lyckas få till det här med att ta sig från soffan till 5 kilometer.